El Govern anuncia que els adolescents i joves també podran reprendre les activitats de lleure

El Govern anuncia que els adolescents i joves també podran reprendre les activitats de lleure

Serà a partir del 8 de març i seguint els protocols vigents des de l'inici de curs.

04.03.21

Temps de lectura: 3 minuts

A partir del dilluns 8 de març, els joves i adolescents podran tornar a participar presencialment de les activitats de lleure arreu de Catalunya. Així ho ha anunciat el Govern de la Generalitat aquest 4 de març, després que el passat 22 de febrer ja aprovés la represa de l'activitat per als infants d'Eduació Infantil i Primària.  

Pel que fa a les mesures que caldrà prendre, a l'espera de la publicació de la resolució oficial, es mantenen les anunciades fins ara: els grups han de ser de màxim 6 persones (tant en espais interiors com a l'aire lliure) i s'han de seguir les pautes marcades als protocols d'inici de curs.

 

Lleure a les Illes Balears

Pel que fa a la situació del lleure a les Illes Balears, també s'han anunciat novetats, que seran vigents fins al pròxim 15 de març. A Mallorca, per exemple, es poden dur a terme activitats de lleure amb grups de 6 persones en espais interiors (resten prohibits la dispensació i el consum de menjar i beguda en els locals) i grups de 10 persones en espais exteriors. Aquest també serà el nombre màxim de persones per fer excursions. En ambdòs espais, és obligatori fer servir en tot moment la mascareta i, en relació amb les reunions de l'equip de monitors i monitores, des de les institucions recomanen evitar les trobades presencials.  

Pel que fa a Menorca, es poden dur a terme activitats de lleure amb grups de 10 persones tant en espais interiors com exteriors. En relació amb els àpats en un espai interior, la dispensació i el consum de menjar i beguda queda limitada als menors per un temps de 30 minuts i s'han de dur a terme sota la supervisió de persones adultes. En ambdòs espais, a més, també és obligatori fer servir en tot moment la mascareta. 

ETIQUETES

Adolescència Joves Covid-19 Educació en el lleure

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: